Saturday, December 19, 2009

Si Kecil


Danish Malouda! Dia suka sepak. Nak jadi pemain bola kot. Si comel ni, adalah anak buah kesukaan cousin-cousin ku. Buat apa je kat dia, sure tak nangis. Dengar kate budak nih..Hehe..Since , Murni sangatlah suka mengusik budak-budak, dia ada sikit tak suka kat Murni. Hahaha..Tp, bila umpan barang mainan, ok je..

p/s: Susah juga la, kalau cermin mata haku pun dia nak sepak kan..hahaha..






-Biscuit and Ice-cream soda-

 Sorang lagi, Rara! Nama dia Rabiatul Adawiyah. I'm the one who start to call her, Rara. Then, the rest follow, as well as her parent. Haha..Sangat berpengaruh kan, saye? Haa..si kecik ni, tinggi lampai dan kurus, tapi kuat makan. Kaki keding giler. Jealous hokeyh. Rambut dia, naturally blonde! Mulut dia..duhhh..cam mak nenek..Haha..Bayangkan, dia dah pandai acting macam my mom. My mom duduk dapur dia pun ikut. My mom pegang pisau, dia pun nak. Dan my mom siap bg pisau tu kat dia..Nenek and cucu yg brutal. Pastu si kecik ni, siap boleh tunjuk-tunjuk jari kat aku lg..Bg warning. "angan cekk..arahhh" Walaweyhh..coolnye niece aku ni..Dia ckp "jgn usik, nanti berdarah". Paling kelaka tgk jari dia goyang-goyang tu arr..Hoi! Comel sangat ni kenape?


2 comments:

Ninie Fairuz said...

kids..interesting kan?

Murni Ismail said...

yupp..nak kawin jg!!! hahahaa..cam desperate je.. :P

Post a Comment

About Me

My photo
Whatever u give me, I will make it greater. Give me sperm, I'll give u a baby. Give me a house, I'll give u a home. Give me groceries, I'll give u a meal. Give me a smile, I'll give u my heart. I will multiplies and enlarges what I've given. So if u give me crap, be ready to receive a ton of shit