Sunday, June 28, 2009

Wahai mata

Ouh, tadi..Tadi, pergi Klang. Kenduri kahwin. Kenduri anak kawan mak masa family Murni tinggal di Klang. Tapi lepas, arwah abah pergi, family pindah tinggal Melaka. So, sejak tu lah, Murni dikenali sebagai orang Melaka. Ouh, tak da nak citer panjang. Nanti kang bosan pula. Ni, citer dia, urm..pasal lelaki lagi.Hahaha..ada nampak sorang mamat ni. Kat majlis tadi. Murni panggil adik murni, Ery. Bisik kat dia. Nak tau bisik apa? Heee.."Ery, tolong ambik gambar mamat yg rambut macam faizal tahir tu.." Dan hasilnya..Jeng Jeng Jeng..



-Closed up-

By the way, good job adikku sayang..Tapi ada benda gak yang nak kutuk pasal adikku sorang tu.
Right after Murni cakap je, boleh pulak..terus bangun. Jumpa je mamat ni, siap close up pulak tuh..Aihh..kang ada yang pinggan terbang. Orang tu sibuk bekerja, pergi ambik gambar dekat camtu skali sape suroh. Dah siap tangkap, boleh lagi, datang tunjuk.."Nah, ko nak gambar mamat ni kan?" Kelam kabut Murni, nak sorok muka. Tak reti perlahan agaknya budak ni. Coverlah sket. Kang mamat tu lalu kang, kantoi bodoh je.. Hee..Kan Murni dah cakap, bab rambut panjang ni, bahaya..Bangla sapu sampah pun, bole je nak minat..haha..tapi tak serius pun, hanya memuji..untuk lebih2 tak terfikir pun..banyak benda nak kena pertimbangkan, bkn paras rupa je

2 comments:

diaricintakita said...

tak pasal2 glemer mamat nih.. paper pon welldone untuk cameraman. good job lah.

putri Murni said...

hee...yup, len kali blh angkut dia ke mana2 je, pndai curi shoot

Post a Comment

About Me

My photo
Whatever u give me, I will make it greater. Give me sperm, I'll give u a baby. Give me a house, I'll give u a home. Give me groceries, I'll give u a meal. Give me a smile, I'll give u my heart. I will multiplies and enlarges what I've given. So if u give me crap, be ready to receive a ton of shit