Friday, July 16, 2010

Lembaran Cuti Semester

Sudah tiba masanya untuk aku pulang ke tanah air. Erk..Bunyi macam study oversea konon rindu negara tercinta kan..? Tak. Silap.

Masanya kian tiba. Untuk kembali duduk menghadap buku dan laptop, berada di kampus dan hospital. Ouh, lap top tak. Laptop mempunyai peranan yg amat penting dalam distract kefokusan saya *pelik - pelik ayat kau kan?!* . Orang dulu - dulu kumpul duit nak beli lap top, supaya senang nak study. Tapi orang sekarang, nak beli laptop, untuk memudahkan proses mencari jodoh. Hahaha..sungguh kelakar dengan orang yg jatuh cinta dgn Mat Sarip. Ada jg guna laptop untuk jimat duit supaya tak pergi wayang tengok movie Avatar atau Lagenda Budak Setan. Niat paling utama nak dengar lagu Dato Siti Nurhaliza atau Yuna sebelum pelancaran album lagi. Eh, apa kes! Tak baik wo, curi hak milik orang.

Cuti semester kali ni, dimulakan dengan lawatan sambil belajar makan makanan orang Bali, Indonesia. Hoh! Taubat. Tak nak makan lagi. Masa belajar failed. Tak masuk dengan tekak kampung saya. Sapa nak pergi Bali, kalau tekak kampung cam saya, bolehlah bawa sambal ikan bilis =)




Boleh belajar mengurut style Bali jugak! =)

Belajar memanjat

Dan belajar mencintai :X




Sebulan yang lepas, nyata, saya tak sempat nak update blog. Disebabkan jadual meeting saya sangat pack. Bukan meeting untuk bisnes beribu riban ya, kawan - kawan. Meeting = perjumpaan. Perjumpaan bersama rakan - rakan yang mahu meluangkan masanya dengan saya. Duhh...Malaslah  nak tulis..Tengok gambar je la eh..? Let me introduce my friends to all of u.

Ok, duduk elok - elok. Bersila boleh, duduk atas kerusi pun boleh. =)





Memperkenalkan, Nadiey Hana. Salah seorang finalist dewi remaja 2010/2011.




Model sambilan, Fara Kareem Chin



Finalist Dewi Hati Ibu, Murni Ismail :P


Finalist Dewi Remaja 2010/2011, Anzalna Nasir


Model Doktor Riang, Norazlida Ibrahim



Model PLKN, Shuhada Nazri (The right most)



Model Pantai Hillpark, Fezriq dan Felsharn







Akhir sekali,




















Model Jitra, Mat Sarip..Wooot wooott..Sexy bitch!!  :D

Sape Sarip?? Ok, akan diberitahu kemudian. 


Mereka lah yang menjadikan cuti semester saya pada kali ini, bermakna. Thank you so much for everything. Jumpa lagi tahun depan ya peeps!! Friendship forever ;) 

2 comments:

cik NAD -miszhelena- said...

loh... itukah sarip yang muni slaloo sebut2 tu? sexy2. wakakkakakakakka....

nyOng.is.me said...

waaa... bestnyer dpt g jln2 smpi bali.
=)

Post a Comment

About Me

My photo
Whatever u give me, I will make it greater. Give me sperm, I'll give u a baby. Give me a house, I'll give u a home. Give me groceries, I'll give u a meal. Give me a smile, I'll give u my heart. I will multiplies and enlarges what I've given. So if u give me crap, be ready to receive a ton of shit