Monday, December 13, 2010

Musim Soalan

Agaknya sekarang ni, orang sibuk buat persiapan nak buat majlis kahwin kan?
Ye lah, dah hujung tahun ni. Classmate Murni, ada 3 orang yang akan mendirikan rumahtangga mereka pada minggu hadapan. Dan bestfriend Murni pula akan melangsungkan pernikahannya pada 1/1/2011.
Dan Murni pulak?

Murni baru nak pegang cangkul, kutip pasir, nak buat tangga. Rumahnya ntah bila siap.

Ok, dah! Straight to the point. Jangan berbasa-basi lagi. Exam tak habis lagi, sibuk nak update blog!
Oh..ok..ok..Baik..

Haritu Cik Nad tiba-tiba tanya "Murni ni single and available eh?"
Respond Murni "Hahahaha..pasal apa ni? Sapa yang tanya?" Ceh..macam dah tahu je Nad cakap apa.
Rupanya nak recommendkan bestfriend kepada Ayie (pacar nya Nad). Pemandu kapal terbang udara Asia katanya.

Dan semalam, abang Akmal sms. "Murni single lagi?" Ceh..suspen je soalan.
"Haah, single..Abang Akmal berkenan ke? Gahahahahaha"
"Kawan abang, nak kenal dengan Murni. Pilot. Tahu dah, Murni tak minat. Tapi try la.."

Oh..oh..tiba-tiba heran. Apa tak ada orang nak kan si pilot ke sekarang ni? Mustahil..mustahil..

Untuk soalan Si Nad, Murni jawab "Kalau berkawan tu bolehlah..kalau expect lebih dari kawan, takut tak dapat nak bagi.."
Untuk soalan abang Akmal, "Murni single, nak kawan boleh. Nak minta jadi pacar, susah sikitlah. Taste Murni luar biasa"



Sememangnya kedua-dua penyoal ini sedikit bingung atau tak puas hati dengan jawapan Murni. Heee..
Murni menunggu imam muda laa :D

1 comment:

::FAIZ FARISH:: said...

aku pun nak masuk imam muda... heeheheehe. tu pun klu lepas audition.. (perasan)

Post a Comment

About Me

My photo
Whatever u give me, I will make it greater. Give me sperm, I'll give u a baby. Give me a house, I'll give u a home. Give me groceries, I'll give u a meal. Give me a smile, I'll give u my heart. I will multiplies and enlarges what I've given. So if u give me crap, be ready to receive a ton of shit